بسته
شما هیچ موردی در سبد خرید خود ندارید.
جستجو
صفحه اصلی بلاگ بامبینو کالا

پس زدن شیشه شیر توسط نوزاد

 پس زدن شیشه شیر توسط نوزاد

پس زدن شیشه شیر توسط نوزاد موضوعی است که شاید بسیاری از والدین با آن درگیر باشند. این موضوع باعث بروز اختلال در تغذیه نوزاد می‌شود. از این رو بسیاری از والدین نگرانی‌هایی از این بابت دارند. اگر کودک شما هم به سختی شیشه شیر را می‌گیرد و یا دائما آن را پس می‌زند، اصلا نگران نباشید.
شما تنها والدینی نیستید که با این مشکل سروکار دارید. بسیاری از والدین در سراسر دنیا با این مشکل روبرو هستند. به همین علت تصمیم داریم تا در ادامه این بخش شما را با هر آنچه که لازم است در این خصوص بدانید، آشنا کنیم. با ما تا پایان همراه باشید.

 


علت پس زدن شیشه شیر توسط نوزاد چیست؟

قبل از هر چیز بهتر است تا ببینیم پس زدن شیشه شیر توسط نوزاد چه دلایلی دارد؟ به طور کلی نوزادان بنا به دلایل مختلفی ممکن است شیشه شیر را پس بزنند. برای اینکه علت را پیدا کنید، لازم است تا به بررسی یک سری موارد مهم بپردازید. به مواردی که در ادامه ذکر می‌کنیم توجه داشته باشید.

  • تغذیه با شیر مادر

یکی از علت‌های پس زدن شیشه شیر توسط نوزاد، تغذیه با شیر مادر است. بسیاری از نوزادانی که با شیر مادر تغذیه می‌شوند، به سختی شیشه شیر را می‌پذیرند. معمولا تمام نوزادان تغذیه با شیر مادر را به هر تغذیه دیگری ترجیح می‌دهند. این موضوع باعث می‌شود تا پذیرش شیشه شیر برای آنها دشوار باشد. بنابراین برای تغذیه با شیشه شیر مقاومت زیادی از خودشان نشان می‌دهند.

  • سیر بودن نوزاد

گاهی اوقات سیر بودن نوزاد یکی از دلایل پس زدن شیشه شیر توسط نوزاد است. به خاطر داشته باشید اگر در فواصل زمانی کوتاه‌تری به نوزادتان شیر دهید، او چندان احساس گرسنگی نخواهد داشت. در نتیجه این موضوع باعث می‌شود تا نوزاد شیشه شیر را پس بزند.

از دیگر دلایل پس زدن شیشه شیر توسط نوزاد، کولیک و دل درد است. نوزادانی که به دلیل کولیک درد و پیچش شکمی دارند، به سختی و با رنج و عذاب شیشه شیر را می‌پذیرند.

  • شیشه را دوست ندارد!

شاید برایتان جالب باشد تا بدانید گاهی اوقات نوزادان به دلیل اینکه از بافت یا نوع شیشه خوششان نمی‌آید، آن را پس می‌زنند. در چنین شرایطی تعویض شیشه یا پستانک و یا حتی نوع شیر خشک می‌تواند نوزاد را به گرفتن شیشه شیر ترغیب کند.

 

شیشه شیر Dr. Brown's مدل Standardشیشه شیر پیرکس دکتر براون مدل Options+شیشه شیر Avent مدل Natural


بهترین زمان برای پذیرش شیشه شیر توسط نوزاد چه زمانی است؟

حالا که با دلایل مختلف پس زدن شیشه شیر توسط نوزاد آشنا شدید بهتر است تا بدانید چه زمانی برای شروع تغذیه با شیشه شیر مناسب‌تر است. معمولا نوزادانی که کمتر از 3 ماه سن دارند، منعطف‌تر هستند و به راحتی شیشه شیر را می‌پذیرند. از این رو اگر قصد دارید تا در کنار تغذیه با شیر مادر، شیشه شیر را نیز به نوزادتان بدهید، بهتر است تا قبل از 3 ماهگی اقدام کنید. البته باید برای پذیرش بهتر شیشه شیر توسط نوزاد، یک سری اقدامات به خصوص را نیز انجام دهید. در این صورت موفق‌تر عمل می‌کنید.

 

به طور مثال باید این موضوع را درک کنید که نوزاد خصوصا در ماه‌های اول پس از تولد به آغوش مادر و نزدیک شدن به مادر بیشترین نیاز را دارد. نوزاد در این برهه سنی، گاهی اوقات گریه می‌کند تا مادرش او را در آغوش بگیرد. بنابراین برای اینکه نوزادتان شیشه را پس نزند، بهتر است تا او را در آغوش بگیرید و سپس شیشه شیر را به او بدهید. در این صورت مقاومتی از خودش نشان نمی‌دهد. اگر تصمیم دارید تا در کنار تغذیه با شیر مادر، به نوزادتان شیشه شیر بدهید، بهتر است تا روزی یکبار این کار را کنید. در این صورت اختلالی در تغذیه کودک با شیر مادر به وجود نمی‌آید. همچنین او بهتر شیشه شیر را می‌پذیرد.

چه کنیم نوزاد شیشه شیر بگیرد؟

برای جلوگیری از پس زدن شیشه شیر توسط نوزاد بهتر است تا از این چند راهکار مناسب استفاده کنید.

  • قبل از 3 ماهگی اقدام کنید

شیشه شیر را تا قبل از 3 ماهگی و تنها روزی یکبار به نوزادتان بدهید. همچنین زمانی که می‌خواهید به او شیشه شیر بدهید، دلبندتان را در آغوش بگیرید. این کار با نتایج مثبتی همراه خواهد بود.

  • شیردهی را در زمان مناسب انجام دهید

اگر می‌خواهید با پس زدن شیشه شیر توسط نوزاد روبرو نشوید، زمانی این کار را انجام دهید که نوزادتان خیلی سیر یا خیلی گرسنه نباشد. گرسنگی زیاد و یا سیر بودن نوزاد از جمله دلایل اصلی پس زدن شیشه شیر توسط نوزاد است.

  • به محتویات شیشه شیر توجه کنید

اگر نوزاد شما مقاومت بسیار زیادی در برابر پذیرش شیشه شیر از خودش نشان می‌دهد، بهتر است تا تغییری در محتویات شیشه شیر اعمال کنید. خوب است تا در ابتدا شیشه شیر را با شیر مادر پر کنید. در این صورت نوزاد بهتر شیشه شیر را می‌گیرد. همچنین باید به کیفیت شیشه شیر و همچنین استاندارد بودن آن توجه داشته باشید. بسیاری از نوزادان، شیشه شیرشان را دوست ندارند و از پذیرش آن امتناع می‌کنند.

  • سری شیشه شیر را گرم کنید

یکی از ترفندهای جلوگیری از پس زدن شیشه شیر توسط نوزاد این است که سرشیشه شیر را گرم کنید. زمانی که سری شیشه شیر گرم باشد، به نوعی شرایط سینه مادر برای نوزاد شبیه سازی می‌شود. این موضوع شانس پذیرش شیشه شیر توسط نوزاد را بالا می‌برد.

سر شیشه Avent مدل Naturalسرشیشه دکتر براون مدل Standardسرشیشه پهن دکتر براونز مدل Options+
  • به خروجی شیشه شیر توجه کنید

بهتر است تا میزان جریان شیری که از شیشه شیر بیرون می‌آید، استاندارد باشد. اگر جریان شیر بسیار آرام یا بسیار تند باشد، برای نوزاد دردسرهای مختلفی را به وجود می‌آورد. همین موضوع باعث می‌شود تا از پذیرش شیشه شیر امتناع کند.
 
پس زدن شیشه شیر توسط نوزاد دلایل مختلفی دارد. برای اینکه نوزادتان را با شیشه شیر آشنا کنید، بهتر است تا از اقداماتی که در بالا به آنها اشاره کردیم، کمک بگیرید. در این صورت می‌توانید بهتر و موفق‌تر عمل کنید. باید به خاطر داشته باشید که نوزاد برای پذیرش شیشه شیر به زمان نیاز دارد. بنابراین صبورانه این کار را انجام دهید تا با نتایج خوبی روبرو شوید. حتما شیشه شیرهای استاندارد و باکیفیت خریداری کنید تا نوزادتان آن را بهتر قبول کند. همچنین به سری شیشه شیر توجه کنید و آنهایی را خریداری کنید که به سینه مادر شباهت بیشتری دارند.

 

 

 

سرویس آغازین تامی تیپیسرویس آغازین Tommee Tippeeسرویس tommee tippee مدل Bottle Feeding

 



منبع : بامبینو کالا

نظرات
نوشتن نظر بستن فرم نظر
تنها کاربرانی که ثبت‌نام کرده‌اند می‌توانند نظرات خود را وارد نمایند.
Close