بسته
شما هیچ موردی در سبد خرید خود ندارید.
جستجو
صفحه اصلی بلاگ بامبینو کالا

نوزاد به چند ساعت خواب در شبانه‌روز نیاز دارد؟

نوزاد به چند ساعت خواب در شبانه‌روز نیاز دارد؟

نوزاد به چند ساعت خواب در شبانه‌روز نیاز دارد؟

اگر به تازگی صاحب فرزند شده‌اید، احتمالا نمی‌دانید که چند ساعت خواب در شبانه‌روز برای نوزاد کافی است. در این جدول، ما تعداد ساعات مورد نیاز خواب برای نوزادان از زمان تولد تا ۱۲ ماهگی را گردآوری کرده‌ایم. با این حال، همیشه به یاد داشته باشید که هر بچه‌ای خصلت خاص خودش را دارد و کودک شما ممکن است کمتر یا بیشتر از این مقادیر خوابیده و کاملا سرحال باشد.

 

 

چند ساعت خواب در شبانه‌روز برای نوزاد کافی است؟

در جدول زیر، تعداد ساعت‌های خواب مورد نیاز برای نوزادان بر اساس سن، و به تفکیک میزان خواب مورد نیاز در طول شب و روز ارائه شده است.

 

سن نوزاد

ساعت خواب روزانه

ساعت خواب شبانه

کل خواب در شبانه روز

تولد

۷ ساعت و نیم (۳ وعده)

۸ ساعت و نیم

۱۶ ساعت

یک ماهگی

۶ ساعت و ۴۵ دقیقه (۳ وعده)

۸ ساعت و نیم

۱۵ ساعت و ۱۵ دقیقه

۲ ماهگی

۵ ساعت و نیم (۳ و وعده)

۱۰ ساعت

۱۵ ساعت و ۳۰ دقیقه

۳ ماهگی

۵ ساعت (۳ وعده)

۱۰ ساعت

۱۵ ساعت

۶ ماهگی

۳ ساعت (۲ وعده)

۱۱ ساعت

۱۴ ساعت

۹ ماهگی

۲ ساعت و ۴۵ دقیقه (۲ وعده)

۱۱ ساعت و ۱۵ دقیقه

۱۴ ساعت

۱۲ ماهگی

۲ ساعت و ۱۵ دقیقه (۲ وعده)

۱۱ ساعت و نیم

۱۳ ساعت و ۴۵ دقیقه

 

 

در روزهای اول تولد، هر وعده خواب نوزاد حداکثر ۱ الی ۳ ساعت طول می‌کشد. زیرا کودک در این سن به غذا نیاز دارد و مرتب برای شیر خوردن بیدار خواهد شد. این موضوع باعث می‌شود خواب شبانه مادر نیز تا حدی به هم بریزد. با هر بار بیدار شدن نوزاد، شما هم مجبور خواهید شد برای شیر دادن بیدار شوید.

در سنین ۹ تا ۱۲ ماهگی، به احتمال زیاد فرزندتان خواهد توانست کل طول شب را به طور کامل بخوابد. بنابراین شما نیز زمان کافی برای خوابیدن و استراحت کردن در اختیار خواهید داشت. با این حال، بعضی کودکان بیشتر از سایرین بیدار می‌شوند.

 

 

چه عواملی خواب نوزاد را مختل می‌کنند؟

اینکه کودکان پس از عادت کردن به خواب شبانه پیوسته، باز هم در طول شب بیدار شوند غیرعادی نیست. در واقع بیدار شدن در طول شب در سنین ۹ ماهگی بسیار رایج است. از جمله عواملی که باعث می‌شوند کودک در طول شب بیدار شود، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • اضطراب جدایی: در بازه سنی ۹ ماهگی، کودک اضطراب جدایی از مادر را حس می‌کند که این موضوع می تواند باعث شود شب‌ها خواب ناآرام داشته باشد.
  • رشد و تغییر بدن: تغییراتی همچون دندان درآوردن و یادگیری مهارت‌های جدید مثل چهار دست و پا راه رفتن، از دلایل طبیعی دیگری هستند که می‌توانند برنامه خواب کودک را به هم بریزند.

 

 

چگونه به خواب کودک کمک کنیم؟

با رسیدن کودک به ۳ ماهگی، به تدریج می‌توان یک روتین شبانه برای خواب در نظر گرفت. انجام این کار کمک می‌کند تا بچه‌ها شب‌ها زودتر به خواب رفته و خواب طولانی‌تر و عمیق‌تری تجربه کنند. از جمله کارهایی که می‌توانید برای خواباندن کودک در روتین شبانه در نظر بگیرید می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • حمام کردن
  • تعویض پوشک
  • پوشاندن لباس مخصوص خواب
  • قصه گفتن
  • بغل کردن
  • شب بخیر گفتن

 

انجام این کارها به طور ثابت و در ساعت مشخص پیش از خواب، به بچه‌ها کمک می کند تا متوجه شوند وقت خواب رسیده است و ذهن‌شان آماده خوابیدن شود. با این حال، همیشه به یاد داشته باشید که بچه ها با هم فرق دارند و روشی که برای یکی از آنها سودمند است، ممکن است بر روی کودک دیگر نتیجه معکوس داشته باشد.
همچنی با وسایلی که به خواب نوزاد و کودک کمک میکند مانند تاب برقی نوزاد، گهواره برقی، نی نی لای لای و ... میتوانید به خواب بهتر نوزاد و استراحت بیشتر مادر کمک کنید.

 

 منبع: babycenter

نظرات
نوشتن نظر بستن فرم نظر
تنها کاربرانی که ثبت‌نام کرده‌اند می‌توانند نظرات خود را وارد نمایند.
Close