بسته
شما هیچ موردی در سبد خرید خود ندارید.
جستجو
صفحه اصلی بلاگ بامبینو کالا

تزریق واکسن کرونا در دوران بارداری و شیردهی

تزریق واکسن کرونا در دوران بارداری و شیردهی

 آیا دریافت واکسن کووید 19 در بارداری و شیردهی ضرورت دارد؟ همانطور که می‌دانید بیماری کرونا علائم حیاتی را به شدت ضعیف می‌کند و مستقیما بر روی عملکرد اندام‌های حیاتی بدن تاثیر می‌گذارد. از این رو بهتر است تا اگر تصمیم دارید باردار شوید و یا در حال حاضر باردار هستید، واکسینه شوید تا خطری سلامت جان شما و فرزندتان را تهدید نکند. برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا، ضمن تمام موارد بهداشتی که رعایت می‌کنید، باید واکسینه شوید تا ایمنی شما حفظ شود.

 همه ما به خوبی می‌دانیم که دوران بارداری و دوران شیردهی بسیار دوران حساسی است. در این دوران، خانم‌ها با محدودیت‌های متعددی روبرو هستند که یکی از آنها محدودیت‌های مربوط به دریافت دارو است. به همین جهت تصمیم داریم در ادامه این بخش شما را به جواب تک‌تک سوالاتتان در خصوص تزریق واکسن کرونا در دوران بارداری برسانیم.

 

آیا واکسن کووید 19 در بارداری و شیردهی ضرورت دارد؟

اولین و مهمترین سوالی که مطرح می‌شود این است که آیا تزریق واکسن کووید 19 در بارداری و شیردهی ضرورت دارد؟ بدون حاشیه و در یک کلام باید بگوییم بله ضرورت دارد! ویروس کرونا این قابلیت را دارد که خانم‌های باردار را درگیر و آلوده کند. علائم ابتلا به این ویروس که تب، اسهال و استفراغ، تنگی نفس، سرفه و... هستند، می‌تواند به شدت وضعیت حاملگی یک خانم را حاد و خطرناک کند. بنابراین زنانی که واکسن کرونا را دریافت کنند، به تقویت سیستم ایمنی بدنشان در برابر این ویروس کمک زیادی کرده‌اند. پس از دریافت واکسن کرونا، نوعی آنتی بادی در بدن خانم باردار ترشح می‌شود که به بالا رفتن سلامت و ایمنی جنین نیز کمک زیادی می‌کند.


واکسن کرونا را باید قبل از بارداری دریافت کرد یا بعد از آن؟

واکسن کووید 19 در بارداری و شیردهی مشکلی برای خانم‌ها به وجود نمی‌آورد. بنابراین ایمن کردن بدن در برابر ویروس کرونا با واکسینه شدن بهترین تصمیمی است که می‌توان در این شرایط گرفت. برای بسیاری از خانم‌های باردار این سوال مطرح می‌شود که بهتر است واکسن کرونا را قبل از بارداری دریافت کنیم یا بعد از آن؟ در صورتی که تصمیم بارداری دارید، بهتر است که نسبت به دریافت واکسن اقدام کنید. زیرا تزریق واکسن کرونا هیچ خللی در سلامت شما و یا روند بارداری‌تان به وجود نمی‌آورد. اما ممکن است بسیاری دیگر از خانم‌ها بدون برنامه‌ریزی قبلی باردار شده باشند.

این را در نظر بگیرید که تزریق واکسن کرونا در بارداری، شیردهی و به طور کلی در هر شرایطی برای بدن شما مشکلی به وجود نمی‌آورد. بنابراین بهتر است دغدغه خطرناک بودن یا نبودن واکسن را از ذهنتان دور کنید و به فکر مقابله با ویروس کرونا باشید.

 

آیا تزریق واکسن کووید 19 در بارداری و شیردهی روی فرزندم تاثیری می‌گذارد؟

آیا تزریق واکسن کووید 19 در بارداری و شیردهی روی فرزند شما تاثیری می‌گذارد؟ این سوال بسیاری از خانم‌هایی است که به شدت نگران سلامت فرزندشان هستند. البته این طبیعی است که گمان کنید واکسن کرونا در دوران بارداری ممکن است برای جنین‌تان خطراتی را به وجود بیاورد. اما در حقیقت این چنین نیست. زیرا هیچ گزارش و یا هیچ یافته‌ای در این خصوص در دسترس نیست. بنابراین تزریق واکسن کرونا چه در دوران بارداری و چه در دوران شیردهی هیچ تاثیر بد یا منفی روی فرزند شما نمی‌گذارد.

 

تزریق کدام نوع واکسن کرونا در دوران بارداری و شیردهی توصیه می‌شود؟

حالا که متوجه شدید تزریق واکسن کووید 19 در بارداری و شیردهی برای شما مشکلی به وجود نمی‌آورد، بهتر است به بررسی دغدغه بعدی بپردازیم. اینکه تزریق کدام واکسن در این دوران حساس بهتر است؟ لازم است تا بدانید نوع واکسنی که دریافت می‌کنید، هیچ تفاوت خاصی ندارد. بنابراین بهتر است نسبت به این موضوع حساسیت زیادی نشان ندهید. تنها نکته‌ای که لازم است در خصوص دریافت واکسن کرونا بدانید، حساسیت‌‌های مطرح در خصوص واکسن ها است.

 

کدام هفته از بارداری برای دریافت واکسن کووید 19 مناسب‌تر است؟

یکی از رایج‌ترین و مهمترین سوالاتی که در خصوص تزریق واکسن کووید 19 در بارداری و شیردهی پرسیده می‌شود این است که در کدام هفته از بارداری برای تزریق واکسن کرونا اقدام کنیم؟ بسیاری از خانم‌های باردار به شدت نگران سقط جنین هستند. با وجود اینکه هیچ گزارشی مبنی بر سقط جنین پس از تزریق واکسن کووید 19 موجود نیست، اما بهتر است برای تزریق واکسن کرونا پس از هفته 12 بارداری اقدام کنید. زیرا قبل از هفته 12 بارداری، ارگان‌های اصلی بدن جنین در حال شکل گرفتن هستند.

گاهی اوقات ممکن است شما شاغل باشید و در مکان‌های پرخطر کار کنید. آیا می‌دانید در این شرایط تزریق واکسن کووید 19 باید در کدام هفته از بارداری انجام شود؟ همانطور که می‌دانید تزریق واکسن کووید 19 در بارداری و شیردهی به منظور ایمن سازی بدن در برابر ویروس کرونا انجام می‌شود. بنابراین در چنین شرایط پرخطری شما باید هرچه سریع‌تر واکسن دریافت کنید تا بدنتان را ایمن کنید. خانم‌هایی که شاغل هستند و در مکان‌های پرخطر کار می‌کنند باید در هفته 8 بارداری نسبت به دریافت واکسن کرونا اقدام کنند.

 

آیا تزریق واکسن کووید 19 در بارداری و شیردهی عوارضی به همراه دارد؟

همانطور که متوجه شدید تزریق واکسن کووید 19 در بارداری و شیردهی برای شما خطری ندارد. اما در هر صورت واکسن یک سری علائم و عوارض را در بدن ایجاد می‌کند. به طور کلی عوارض واکسن کرونا در دوران بارداری و یا شیردهی به شکل سرماخوردگی است. تقریبا باید بگوییم بروز علائم سرماخوردگی پس از تزریق واکسن کرونا در تمام خانم‌های باردار و شیرده یکسان می‌باشد.
بنابراین اگر کمی تب، حالت تهوع، سرگیجه، سرفه، بی‌حالی و... را تجربه کردید، اصلا نگران نباشید. زیرا این‌ها عوارض موقتی واکسنی هستند که تزریق کرده‌اید. به هیچ عنوان این عوارض باعث تهدید سلامت شما و یا جنین‌تان نمی‌شوند. بنابراین به خودتان استرس راه ندهید و آسوده باشد. در نهایت هم باید به این نکته اشاره داشته باشیم که عوارض واکسن کرونا به جنین یا کودک شیرخوار سرایت نخواهد کرد.

 

منبع:pregnancybirthbaby

نظرات
نوشتن نظر بستن فرم نظر
تنها کاربرانی که ثبت‌نام کرده‌اند می‌توانند نظرات خود را وارد نمایند.
Close