بسته
شما هیچ موردی در سبد خرید خود ندارید.
جستجو
صفحه اصلی بلاگ بامبینو کالا

همه چیز در مورد خرید صندلی غذای کودک

همه چیز در مورد خرید صندلی غذای کودک

زمانی که کودک توانایی نشستن بر روی صندلی غذا کودک را پیدا کند، مراحل غذا دادن به بچه‌ها برای والدین بسیار ساده‌تر خواهد شد. با این حال، لازم است پیش از نشاندن بچه‌ها روی صندلی غذای مخصوص خودشان، آنها را به خوبی به این تغییر بزرگ عادت دهید. در این مطلب، ما ابتدا به نکات مهم برای شروع نشاندن بچه‌ها روی صندلی غذا و دادن غذای جامد به کودکان خواهیم پرداخت. سپس به نکات مهم در هنگام خرید صندلی غذا اشاره خواهد شد. در پایان، انواع مدل‌های صندلی غذای کودک معرفی خواهند شد که به شما در انتخاب مدل مناسب کمک می‌کند.

چه زمانی غذا دادن به بچه ها روی صندلی غذای کودک را شروع کنیم؟

یکی از سؤالات رایج والدین، این است که چه زمانی باید نشاندن کودک در صندلی غذا را شروع کنند. در این بخش، به زمان مناسب نشاندن بچه‌ها روی صندلی غذا، نکات مهم برای عادت دادن کودک به صندلی غذا و همچنین نکات ایمنی در استفاده از صندلی غذا پرداخته می‌شود.

 

صندلی غذای کودک

زمان مناسب استفاده از صندلی غذا کودک

بچه‌های مختلف با هم فرق دارند اما به صورت کلی می‌توان گفت که بعد از ۴ الی ۶ ماهگی، اغلب کودکان آمادهٔ غذا خوردن روی صندلی غذای مخصوص خود هستند. برای اینکه بدانید دقیقا چه زمانی برای نشاندن کودک در صندلی غذا مناسب است، باید روند رشد نوزاد را در نظر بگیرید.

زمانی که بچه‌ها بتوانند بدون نیاز به کمک شما بنشینند و تعادل خود را حفظ کنند، می‌توان گفت که توانایی نشستن در صندلی غذای کودک را دارند. همچنین تسلط بچه‌ها روی سر و گردن و توانایی صاف نگه داشتن سر، برای نشاندن کودک در صندلی غذا ضروری است.

نکتهٔ دیگر در خصوص زمان استفاده از صندلی غذا، دستورالعمل تولید کننده است. اکثر مدل‌های صندلی غذا، برای بچه‌های بالای ۶ ماه تولید شده‌اند. اما به هر حال باید در نظر بگیرید که سرعت رشد کودکان مختلف متفاوت است. بنابراین اگر کودک شما هنوز آمادگی نشستن پشت صندلی را ندارد، با عجله کردن ایمنی او را به خطر نیندازید.

استفاده از صندلی غذا برای کودک پس از رسیدن به سن مناسب، هم برای والدین و هم برای کودک مفید است. والدین در هنگام غذا دادن به بچه‌ها، آزادی عمل بیشتری داشته و نیازی به نگه داشتن بچه‌ها با دست دیگر خود ندارند. بچه‌ها نیز آداب غذا خوردن را از سنین بسیار پایین فرا گرفته و حتی می‌توانند غذا خوردن در کنار سایر اعضای خانواده را تجربه کنند.

 

صندلی غذای پرتابل ماستلا مدل دلوکسصندلی غذای کودک سامر مدل دلوکسصندلی غذای هپی کیوت مدل Nin1

 

نکات مهم برای شروع غذا دادن به نوزاد در صندلی غذای کودک

یکی از توصیه‌های پزشکان آن است که پیش از دادن اولین غذای کودک، بچه‌ها را به مدت چند هفته برای نشستن بر روی صندلی غذا کودک تمرین دهید. این موضوع به بچه‌ها کمک می‌کند که به محیط جدید غذاخوری خود عادت کرده و برای تست غذاهای جدید آماده شوند. در این مدت می‌توانید بشقاب، فنجان و قاشق غذاخوری مخصوص بچه را در اختیار او قرار دهید تا با آن بازی کنند. با این کار، مقاومت ذهنی کودکان در برابر امتحان کردن غذاهای جدید کاهش می‌یابد.

بسیاری از بچه‌ها در سنین ۴ الی ۶ ماهگی، آمادهٔ خوردن اولین غذاهای کمکی جامد هستند. علایم آمادگی به خوردن غذاهای جامد از بچه‌ای به بچه دیگر متفاوت است. با این حال، در مورد بسیاری از کودکان، آمادگی به نشستن بر روی صندلی غذا و امتحان کردن غذاهای جدید تقریباً همزمان اتفاق می‌افتد. بنابراین، اگر بچه‌ها توانایی نشستن به تنهایی و نگه داشتن سر و گردن خود را پیدا کنند، به احتمال زیاد، آمادگی خوردن غذاهای جدید را نیز خواهند داشت.

یکی از نکات کلیدی برای حفظ آرامش در هنگام غذا دادن به بچه‌ها، این است که بچه‌ها خود را عضوی از جمع بدانند. بنابراین، بهتر است صندلی غذای کودک را طوری قرار دهید که کودک بتواند شما و سایر اعضای خانواده را ببیند. البته دقت کنید که صندلی غذا، فاصلهٔ کافی از میز نهارخوری داشته باشد. کودک نباید از روی صندلی خود، به لوازم تیز و داغی که روی صندلی نهارخوری خانوادگی قرار گرفته‌اند دسترسی داشته باشد.

مدل های مناسب صندلی غذای کودک برای نوزاد زیر ۶ ماه

همان طور که گفته شد، بهتر است برای نشاندن بچه‌ها در داخل صندلی غذا تا حدود ۶ ماهگی، یعنی زمانی که نوزاد توانایی نشستن را پیدا می‌کند، صبر کنید. با این حال، ممکن است غذا دادن به کودک برای شما دشوار باشد و بخواهید استفاده از صندلی غذا را از سنین پایین‌تر شروع کنید. در این صورت می‌توانید از مدل‌های صندلی غذا با قابلیت تنظیم پشتی به صورت نیمه‌خوابیده استفاده کنید.

صندلی غذای کودک با قابلیت تنظیم پشتی به صورت نیمه‌خوابیده، وسیلهٔ مناسبی برای غذا دادن به نوزادان کوچک محسوب می‌شود.

استفاده از صندلی غذای کودک در وضعیت خوابیده، به والدین کمک می‌کند تا نوزاد را در محل مناسبی آرام کرده و با خیال راحت به غذا دادن بپردازند. این مدل‌های صندلی غذا، برای شیر دادن به نوزاد با کمک شیشه شیر نیز مناسب هستند. شما همچنین می‌توانید از این صندلی‌ها برای نگهداری از نوزاد، در اوقاتی که مشغول کار در آشپزخانه هستید استفاده کنید.

زمانی که بچه‌ها توانایی نشستن و نگه داشتن سر و گردن خود را پیدا کردند، می‌توانید پشتی صندلی را به صورت کاملاً‌ عمودی و نشسته تنظیم کنید. دقت کنید که بعد از بزرگ شدن بچه‌ها، به خصوص در هنگام خوردن خوراکی‌های جامد، استفاده از وضعیت نیمه‌خوابیده برای غذا دادن به آنان توصیه نمی‌شود.

مهمترین نکات ایمنی صندلی غذای کودک

در هنگام نشاندن نوزاد بر روی صندلی غذا، لازم است برخی نکات ایمنی مهم را در نظر بگیرید تا از بروز حوادث ناگوار جلوگیری شود. در ادامه به مهمترین توصیه‌های ایمنی برای غذا دادن به نوزاد بر روی صندلی غذای کودک می‌پردازیم.

  • همیشه کمربند ایمنی تعبیه شده روی صندلی را به درستی ببندید. فرقی ندارد که مدت غذا دادن به بچه چقدر کوتاه باشد.
  • پیش از هر بار استفاده، بهتر است نگاهی به اطراف و به خصوص پایه‌های صندلی بیندازید. مطمئن شوید که همه چیز سر جای خودش قرار داشته و لقی یا مشکل دیگری وجود ندارد.
  • اگر صندلی غذای کودک تاشو استفاده می‌کنید، در هر بار استفاده دقت کنید که مکانیسم قفل آن به درستی فعال شده و احتمال بسته شدن تصادفی صندلی وجود ندارد.
  • قبل از نشاندن بچه‌ها داخل صندلی، مطمئن باشید که صندلی روی سطح صاف و تراز قرار گرفته و امکان واژگونی آن وجود ندارد.
  • همیشه در نزدیکی صندلی غذای کودک حضور داشته باشید و هیچ وقت بچه‌ها را داخل صندلی تنها نگذارید. شما همیشه باید بتوانید بچه‌ها را داخل صندلی مشاهده کنید.
  • دقت کنید که صندلی غذای کودک نزدیک به سنگ اوپن آشپزخانه، میز نهارخوری و یا کابینت‌ها نباشد و بچه‌ها از داخل، به این فضاها دسترسی نداشته باشند.

اگر قرار است فرد دیگری برای غذا دادن و نگهداری از کودک به شما کمک کند، مطمئن باشید که به خوبی با نحوهٔ کار با صندلی آشنا است. از جمله نکات مهمی که هر کسی در هنگام غذا دادن به نوزاد باید با آن آشنا باشد می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • نحوه باز و بسته کردن صندلی غذای تاشو
  • نحوه بستن کمربند ایمنی نوزاد
  • نحوه جدا کردن و وصل کردن سینی غذاخوری
  • طرز قفل کردن صندلی و جلوگیری از بسته شدن صندلی در حین استفاده

هر یک از والدین یا فرد دیگری که مسئول غذا دادن به بچه‌هاست، پیش از شروع به استفاده از صندلی غذای کودک و نشاندن بچه‌ها در در داخل صندلی، باید به تعداد دفعات کافی با آن کار کرده و کاملاً به نحوهٔ‌ کار با قسمت‌های مختلف آن مسلط باشد.

در هنگام خرید صندلی غذای کودک به چه نکاتی توجه کنیم؟

هنگام انتخاب و خرید صندلی غذای کودک، همچون سایر لوازم سیسمونی نوزاد، لازم است الویت‌ها، سبک زندگی و سایر شرایط ویژهٔ خود را در نظر بگیرید. مهمترین نکاتی که در هنگام انتخاب مدل مناسب صندلی غذا باید به آن دقت کنید عبارتند از:

سهولت در پاکسازی و مسائل بهداشتی

غذا خوردن نوزاد همیشه با کثیفی و آلودگی همراه است و بدون شک اولین نکتهٔ مهم در خرید صندلی غذا، قابلیت پاکسازی آن است. بنابراین همیشه به دنبال مدل‌هایی باشید که جداسازی و شستشوی اجزای آن به سادگی صورت گیرد. از جمله موضوعاتی که توصیه می‌شود در زمینهٔ بهداشت و تمیز کردن آسان صندلی غذای کودک مورد توجه قرار گیرند عبارتند از:

  • کاور قابل جداسازی و شستشو با ماشین لباسشویی
  • امکان جداسازی آسان سینی غذا با یک دست
  • قابلیت شستشوی سینی غذا با ماشین ظرفشویی
  • داشتن سینی غذای یدکی یا دولایه
  • روکش وینیل بر روی اجزای پلاستیکی برای پاکسازی آسان با دستمال نم‌دار
  • برجستگی در لبه‌های سینی برای جلوگیری از ریختن مایعات و غذاها به روی زمین
  • امکان جدا کردن قطعات و پایه‌ها برای اینکه مجبور نباشید هر بار کل وسیله را بشویید

همچنین بهتر است به دنبال محصولاتی باشید که طراحی یکپارچه‌تری داشته باشد و شیارها و سوراخ‌های ریز در قسمت‌های مختلف آن کمتر باشد. در این صورت، احتمال نفوذ مایعات و تکه‌های مواد غذایی به قسمت‌های مختلف صندلی و آلوده شدن آن کاهش می‌یابد.

تمهیدات ایمنی و سلامتی

اهمیت تدابیر ایمنی در صندلی غذای کودک نیاز به توضیح اضافه ندارد. یک صندلی غذای ایمن، باید به کمربند ایمنی استاندارد و راحتی مجهز شده باشد که مطمئن باشید از سقوط و آسیب دیدن کودک جلوگیری می‌کند.

بهترین نوع کمربند ایمنی برای بچه‌های کوچک و نوزادان، کمربند ایمنی ۵ نقطه‌ای است.

موضوع مهم دیگری که در زمینهٔ ایمنی بهتر است مورد توجه قرار گیرد، طراحی محصول است. در هیچ یک از قسمت‌های صندلی نباید هیچ سوراخ یا منفذی وجود داشته باشد. به طور کلی باید دقت کنید که امکان گیر کردن دست و انگشتان بچه‌ها در بین قطعات محصول وجود داشته باشد.

راحتی بچه‌ها در داخل صندلی غذاخوری کودک

نکتهٔ بسیار مهم دیگر آن است که بچه‌ها هنگام نشستن روی صندلی غذاخوری احساس راحتی کرده و از تجربهٔ غذا خوردن خود لذت ببرند.

نکات مهمی که در این زمینه می‌توانند مورد توجه قرار گیرند عبارتند از:

  • طراحی ارگونومیک متناسب با بدن کودکان
  • داشتن پدهای پشتی و نشیمن با روکش نرم و راحت
  • قابلیت تنظیم زاویهٔ پشتی
  • زیرپایی با قابلیت تنظیم زاویه متناسب با محل قرارگیری پاهای کودک

کیفیت ساخت و دوام محصول

موضوع دیگری که در خرید و انتخاب مدل مناسب صندلی غذا اهمیت دارد، دوام و کیفیت ساخت محصول است. یک صندلی غذا حداقل باید به مدت دو سال پاسخگویی نیازهای شما در هنگام غذا دادن به کودک باشد. بنابراین دقت کنید که محصول از مواد باکیفیت ساخته شده و مقاومت کافی داشته باشد. همچنین بهتر است وزن و پایداری محصول را مورد توجه قرار داده و مطمئن شوید که به سادگی واژگون نمی‌شود.

ابعاد مناسب و قابلیت تاشو

در صورتی که فضای کمی در اختیار دارید، ابعاد صندلی غذا برایتان مهم خواهد بود. برای آشپزخانه‌های کوچک، می‌توانید مدل‌های خاص صندلی غذای کودک که قابلیت قفل شدن به میز نهارخوری را دارند مورد توجه قرار دهید. انواع مدل‌های صندلی غذای تاشو، گزینهٔ دیگری هستند که در سالهای اخیر بسیار محبوب شده‌اند.

ممکن است ترجیح بدهید که در فضاهای عمومی همچون رستوران، میهمانی و یا مسافرت صندلی غذای کودک همراه‌تان باشد. در این صورت، می‌توانید مدل‌های صندلی غذای تاشو و قابل حمل را مورد توجه قرار دهید. با این روش، می‌توانید در هنگام غذا خوردن در محیط‌های ناآشنا تا حد زیادی از بهانه‌گیری و بدخلقی کودک جلوگیری کنید.

داشتن چرخ و قابلیت جابه‌جایی

ممکن است برای غذای دادن به نوزاد، لازم باشد به طور مکرر صندلی غذای کودک را جابه‌جا کنید. اگر هنگام غذا دادن به بچه‌ها دست تنها باشید، چرخدار بودن صندلی غذای کودک قابلیت کاربردی و مهمی محسوب خواهد شد. در صورت انتخاب مدل‌های چرخدار، حتما کیفیت قفل چرخ‌ها را کنترل کرده و مطمئن شوید که کار کردن با آن آسان است. در غیر این صورت، ممکن است آسیب‌های جدی برای کودک یا والدین به وجود آید.

قابلیت‌های چندکاره

برای بعضی از مدل‌های صندلی غذای کودک، قابلیت‌هایی در نظر گرفته می‌شود که استفاده از محصول به حالت‌های مختلف را برای خانواده‌ها ممکن می‌سازد. این مدل‌ها، به اصطلاح، همزمان با کودک رشد می‌کنند و با بزرگ شدن بچه‌ها به شما کمک می‌کنند، از محصول به روش‌های دیگری استفاده کنید. از جمله قابلیت‌های مهمی که بهتر است هنگام خرید صندلی غذای کودک چندکاره به آن توجه کنید، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • قابلیت تنظیم ارتفاع صندلی
  • امکان جداسازی پایه‌های صندلی
  • امکان باز کردن سینی صندلی غذا و استفاده از آن به عنوان صندلی کودک
  • قابلیت بستن صندلی غذای کودک روی صندلی غذاخوری خانوادگی به عنوان بوستر
صندلی غذای جویی مدل Multiply 6in1صندلی غذای کودک چیکو مدل Polly2startصندلی غذای تابشو کولار مدل S3


چگونه بهترین مدل صندلی غذای نوزاد و کودک را انتخاب کنیم؟

مدل‌های صندلی غذا در بازار بسیار متنوع هستند و ممکن است انتخاب و خرید صندلی غذای کودک برای شما دشوار باشد. آشنایی با انواع صندلی غذای کودک و تفاوت‌های اصلی مدل‌های موجود، به شما در تصمیم‌گیری کمک خواهد کرد. در این بخش، مدل‌های مختلف صندلی غذا معرفی می‌شوند.

صندلی غذای کودک، مدل کلاسیک

مدل‌های کلاسیک صندلی غذای کودک، با ابعاد بزرگ و وزن سنگین تعریف می‌شوند. این مدل‌ها، بسیار جادار هستند و کودکان هنگام نشستن در داخل آن احساس راحتی می‌کنند. ابعاد زیاد و وزن سنگین این مدل‌های صندلی غذای کودک،‌ باعث می‌شود والدین نیز هنگام نشاندن بچه‌ها داخل آن احساس اطمینان خاطر بیشتری داشته باشند؛ زیرا به هیچ وجه احتمال واژگونی یا شکستگی صندلی وجود ندارد.

در بخش زیرین برخی از انواع صندلی غذای کودک کلاسیک، سبدی برای قرار دادن لوازم ضروی تعبیه شده است. همچنین در برخی مدل‌ها، پدهای مخصوصی برای نشستن و تکیه دادن کودک تعبیه شده است. عیب بزرگ مدل‌های کلاسیک آن است که فضای زیادی اشغال می‌کنند و برای آشپزخانه‌های کوچک مناسب نیستند. همچنین این مدل‌ها قابلیت جابه‌جایی و استفاده در مسافرت را ندارند.

مدل های جدید صندلی غذای کودک

مدل‌های مدرن و جدید صندلی غذا، ظاهری شیک و امروزی دارند و از فناوری‌های متنوعی در ساخت آنها استفاده می‌شوند. بسیاری از تولید کنندگان، برای طراحی یک صندلی غذای مدرن، سالها زمان صرف می‌کنند و تحقیقات متنوعی در خصوص کارایی و ایمنی این صندلی‌ها به عمل می‌آورند.

در طراحی مدل‌های مدرن صندلی غذا، انحناهای متعددی را مشاهده می‌کنیم که نتیجهٔ مطالعات بر روی ارگونومی مخصوص بدن کودکان و نوزادان هستند. همچنین برخی مدل‌ها، با طراحی خاص خود قابلیت استفاده تا سنین بالاتر را دارند. به عنوان مثال، صندلی .... تا ۷ سالگی کودک می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد.

یکی دیگر از مزایای مدل‌های امروزی صندلی غذای کودک، نداشتن پدهایی با روکش پلاستیکی است. بدین ترتیب، احتمال کمتری دارد که مواد غذایی در گوشه و کنار صندلی گیر کرده و شما را در هنگام پاکسازی صندلی به دردسر بیندازند.

صندلی غذای کودک، مدل تک‌پایه

مدل‌های تک‌پایه از انواع جدید صندلی غذای کودک محسوب می‌شوند که طراحی شیک و خلاقانه‌ای دارند. این مدل‌ها، به جای ۴ پایهٔ کوچک، تنها یک پایهٔ قوی و محکم دارند که موجب می‌شود تنظیم ارتفاع صندلی با دقت و سهولت بهتری صورت گیرد. همچنین بسیاری از مدل‌های تک‌پایه، قابلیت چرخش ۳۶۰ درجه و استفاده در جهات مختلف را دارند.

نقطه ضعف اصلی مدل‌های تک‌پایه، آن است که معمولاً قیمت بسیار بالایی دارند. همچنین این مدل‌ها، امکان تاشو ندارند و فضای نسبتاً زیادی را نیز اشغال می‌کنند.

مدل های صندلی غذای تاشو

اگر جاگیر نبودن صندلی غذا، مهمترین اولویت برای شما باشد، مدل‌های صندلی غذای کودک با قابلیت تاشو، بهترین انتخاب خواهند بود. صندلی‌های غذای تاشو می‌توانند طراحی‌های مختلفی داشته باشند اما به طور کلی، از نظر ظاهری شباهت زیادی به مدل‌های کلاسیک دارند. با این حال، این مدل‌ها، وزن کمتری نسبت به مدل‌های کلاسیک داشته و جابه‌جایی آنها آسانتر است.

در بعضی از مدل‌های صندلی غذای تاشو، همچنین امکان جدا کردن پایه‌ها از بدنهٔ صندلی نیز وجود دارد. در این صورت، جمع‌آوری و نگهداری محصول در فشرده‌ترین حالت ممکن برای خانواده‌ها ممکن خواهد شد. این ویژگی، باعث می‌شود بتوانید هنگام مسافرت نیز صندلی غذای کودک را با خود همراه داشته باشید.

صندلی غذای کودک پرتابل یا قابل حمل

مدل‌های صندلی غذای کودک پرتابل و یا قابل حمل، برای خانواده‌هایی ایده‌آل هستند که به طور مرتب در حال مسافرت هستند. همچنین اگر مکرراً به دیدار پدربزرگ و مادربزرگ رفته و در خانهٔ آنان حضور داشته باشید، این صندلی‌ها کارایی زیادی برای شما خواهند داشت. یک کاربرد دیگر صندلی غذای کودک قابل حمل یا پرتابل، استفاده در محیط‌های عمومی و ناآشنا مانند رستوران است. بدین ترتیب، امکان کج‌خلقی و ناراحتی بچه‌ها در حین غذا خوردن کمتر می‌شود.

صندلی غذای پرتابل کودک، بسیار سبک بوده و در حالت تاشو، کوچکترین اندازهٔ ممکن را دارند. بر روی صندلی، تسمه‌های مخصوصی تعبیه شده است که با کمک آنها می‌توانید صندلی غذای کودک را به صندلی‌های نهارخوری بزرگسال متصل کنید. سایر امکانات این صندلی، همچون کمربند ایمنی پنج‌نقطه‌ای و سینی غذاخوری، مشابه مدل‌های معمولی است.

صندلی غذای کودک مدل بوستر سیت

مدل های بوستر، معمولا برای بچه‌های کوچکتر از ۱۲ ماه مناسب نیستند. حتی بچه‌های یک ساله نیز همچنان ممکن است به سطح اتکای بیشتری نیاز داشته و استفاده از بوستر برای آنها مناسب نباشد. با این حال، مزیت بزرگ مدل‌های صندلی غذای بوستر، سبک بودن و قابلیت جابه‌جایی آنهاست. این صندلی‌ها می‌توانند همچون مدل‌های مسافرتی در حین میهمانی و در فضاهای عمومی همچون رستوران بسیار کاربردی باشند. در واقع هر جایی که یک صندلی غذاخوری بزرگسال در دسترس شما باشد، می‌توانید بوستر را روی آن نصب کرده و به کودک غذا بدهید.

بعضی از مدل‌های صندلی غذای بوستر، قابلیت تاشو نیز دارند که در این حالت شباهت زیادی به مدل‌های مسافرتی خواهند داشت. با این حال، قابلیت تاشو، از ویژگی‌های اصلی مدل‌های بوستر نیست و ممکن است امکان تا کردن آنها وجود نداشته باشد.

صندلی غذای کودک با قابلیت نصب به میز نهارخوری

بر خلاف مدل‌های بوستر که به روی صندلی نصب می‌شوند، بعضی از مدل های صندلی غذای کودک، با کمک بست‌های مخصوص به میز نهارخوری متصل می‌شوند. بسیاری از این مدل‌ها ابعاد بسیار کوچکی داشته و قابلیت تاشو نیز دارند. با توجه به تست‌های ایمنی متعدد انجام شده بر روی این مدل‌ها، استفاده از آنها تا ۳ سالگی بی‌خطر است. بعد از ۳ سالگی، اکثر بچه‌ها توانایی نشستن روی صندلی غذاخوری معمولی را دارند.

طراحی قفل‌ها و بست‌های این مدل از صندلی غذای کودک به گونه‌ای است که اتصال آن هیچ آسیبی به میز غذاخوری نمی‌رساند. با این حال، باید بدانید که امکان نصب آن بر روی تمامی مدل‌ها میز غذاخوری وجود ندارد و قبل از خرید باید این نکته را در نظر بگیرید. میزهای شیشه‌ای، میزهایی که بیش از حد نازک یا بیش از حد ضخیم هستند، قابلیت نصب صندلی غذای کودک را ندارند.

 

صندلی غذای جویی مدل Snacker 2in1صندلی غذای جویی مدل mimzy 2in1صندلی غذای تابشو Animo مدل Kimi

 

مهار صندلی غذاخوری برای کودک

مهارهای صندلی، لوازم ایمنی پارچه‌ای هستند که به دور صندلی و بدن کودک پیچیده شده و ایمنی بچه‌ها در حین نشستن بر روی صندلی غذاخوری فراهم می‌سازند. این لوازم، ارتفاع نشستن بچه‌ها را تغییر نمی‌دهند. با این حال از سقوط آنها در حین غذا خوردن جلوگیری می‌کنند.

مزیت بزرگ این مهارها آن است که به راحتی تا شده و می‌توانند در هر موقعیت و مکانی مورد استفاده قرار گیرند. اغلب مدل‌ها با انواع صندلی‌ها با ابعاد مختلف سازگاری هستند. با این حال، در برخی موارد همچون نیمکت‌ها، صندلی‌های بدون پشتی و یا صندلی‌هایی که پشتی آنها بیش از حد بلند است، امکان استفاده از این وسیله وجود نخواهد داشت.

 یک صندلی غذای مناسب، می‌تواند تجربهٔ غذا دادن به بچه‌ها را با احساس راحتی و لذت بیشتری همراه سازد. بنابراین مهم است که پیش از انتخاب و خرید صندلی غذای کودک، با اصول ایمنی و نکات مهم در خصوص استفاده از صندلی غذا آشنا باشید. همچنین آشنایی با مدل‌های موجود در بازار و ویژگی‌های یک صندلی غذای ایده‌آل، به شما کمک می‌کنند تا احساس رضایت بیشتری از خرید خود داشته باشید.

 

منبع: choice

نظرات
نوشتن نظر بستن فرم نظر
تنها کاربرانی که ثبت‌نام کرده‌اند می‌توانند نظرات خود را وارد نمایند.
Close