بسته
شما هیچ موردی در سبد خرید خود ندارید.
جستجو
صفحه اصلی بلاگ بامبینو کالا

چرا آروغ گرفتن نوزاد اهمیت زیادی دارد؟

چرا آروغ گرفتن نوزاد اهمیت زیادی دارد؟

آیا میدانید آروغ زدن نوزاد چه فوایدی برای او دارد؟ در ماه‌های اول تولد در صورتی که آروغ نوزاد به خوبی گرفته نشود، مشکلات گوارشی متعددی برای او به وجود می‌آید. شاید مادران جوان چندان به این موضوع اهمیت ندهند، اما در واقع گرفتن آروغ نوزاد برابر تغذیه او از اهمیت خاصی برخوردار است. ما در این بخش تصمیم داریم تا آموزش‌های لازم در خصوص آروغ گرفتن نوزاد را به شما مادران جوان بدهیم تا از بروز بسیاری از مشکلات گوارشی نوزادتان جلوگیری کنید. با ما همراه باشید.

بهترین زمان برای آروغ گرفتن نوزاد، چه زمانی است؟

آیا میدانید بهترین زمان برای آروغ زدن نوزاد چه زمانی است؟ زمانی که نوزاد بسیار گرسنه است و برای شیر خوردن تقلا می‌کند، مقدار زیادی هوا وارد معده‌اش می‌شود. تجمع هوا و گاز در دستگاه گوارش نوزاد، باعث نفخ می‌شود. بنابراین نوزاد بعد از شیر خوردن به آروغ زدن نیاز دارد.

شاید بسیاری از مادران گمان کنند که این هوا و این نفخ از طریق روده‌ها خارج می‌شود. اما باید بدانید خروج مقدار زیادی هوا از طریق روده‌ها ممکن نیست و حتما باید بخشی از آن از طریق آروغ زدن خارج شود. در صورتی که مادران به آروغ زدن نوزاد اهمیت ندهند، قطعا نفخ و ورم معده نوزاد را اذیت می‌کند و باعث گریه‌های بی‌امان او می‌شود.

اما آیا میدانید چگونه باید آروغ نوزاد را بگیرید؟ در ادامه همراه ما باشید تا شما را در این خصوص راهنمایی کنیم.

 


10 راهکار طلایی برای آروغ زدن نوزاد
چگونه آروغ نوزاد را بگیریم؟

اگر نمی‌دانید چگونه آروغ نوزادتان را بگیرید، بهتر است تا به نکات طلایی که در ادامه برایتان عنوان می‌کنیم، توجه کنید.

  1. برای آروغ زدن نوزاد، او را به حالت عمود روی شانه‌هایتان قرار دهید. سپس به آرامی با استفاده از دست‌هایتان پشت او را بمالید. این کار را برای چند دقیقه انجام دهید. در صورتی که نوزادتان آروغ نزد، کمی صبر کنید و سپس این کار را انجام دهید. این روش یکی از ساده‌ترین روش‌هایی است که می‌توان با کمک آن آروغ نوزاد را گرفت.

  2. روش بعدی برای آروغ زدن نوزاد این است که شما او را به گونه‌ای روی شانه‌هایتان بگیرید که بالای شکمش، روی استخوان ترقوه‌تان قرار بگیرد. سپس به طور همزمان به پشت او ضربه‌های آرامی بزنید و کمی معده‌اش را روی شانه‌هایتان فشار دهید.

  3. نوزادتان را روی پاهای خود بنشانید. سپس با پاشنه دستتان به صورت دورانی پشت او را ماساژ دهید. در همین حین با دست دیگرتان که روی شکم و قفسه سینه نوزاد است کمی فشار وارد کنید. این کار به آروغ زدن نوزاد کمک می‌‌کند.

  4. نوزادتان را روی بازویتان قرار دهید. به طوری که کمی حالت آویزان و خم داشته باشد. سپس قدم بزنید و با دستتان به پشت او ضربه بزنید. این یکی دیگر از روش‌های مناسب برای آروغ زدن نوزاد است.

  5. روش دیگری که برای آروغ زدن نوزاد می‌توانید از آن استفاده کنید این است که نوزاد را روی پاهایتان بنشانید و سپس یکی از دست‌هایتان را روی شکم او قرار دهید. حالا کمر او را به سمت جلو خم کنید و با دست دیگرتان به پشت نوزاد ضربه بزنید.

  6. نوزاد را از ناحیه شکم روی زانویتان قرار دهید و به آرامی پشت او را ماساژ دهید. این روش نیز برای آروغ زدن نوزاد موثر است.

 

  1. زانوهای نوزاد را به سمت سینه‌اش خم کنید و با پاشنه دستتان به شکمش فشار وارد کنید. البته این فشار باید به آرامی به شکم نوزاد وارد شود.

  2. نوزادتان را به پشت روی پاهایتان بنشانید. سپس کمر او را کمی به سمت جلو خم کنید و پشتش را به آرامی ماساژ دهید. در همین حین او را در همان حالت خم و راست کنید. به گونه‌ای که انگار نوزاد در حال انجام ورزش هوازی است. عقب و جلو رفتن نوزاد برای آروغ زدن او را تحریک می‌کند.

  3. نوزادتان را محکم در آغوش بگیرید. به گونه‌ای که نیمتنه بالای او آزاد باشد. سپس در حالی که مواظب او هستید، به سمت چپ و راست بچرخید. این کار را به آرامی انجام دهید.

  4. با کمک یک توپ ورزشی، آروغ زدن نوزاد را تحریک کنید. او را از ناحیه شکم روی توپ بخوابانید و در حالی که مواظب سر و گردن او هستید او را روی توپ ورزشی به طرفین حرکت دهید.

اگر نوزاد آروغ نزد چه کاری انجام دهیم؟

گاهی ممکن است برخلاف تمام تلاش‌های شما برای آروغ زدن نوزاد، این اتفاق نیفتد. آیا میدانید در این صورت باید چه کاری انجام دهید؟ در این صورت شما باید از سایر روش‌های دیگر استفاده کنید تا هوای کمتری وارد معده نوزادتان شود.

  • رژیم غذایی مادر: اگر نوزاد شما با شیر مادر تغذیه می‌شود، باید به مواد غذایی که استفاده می‌کنید توجه کنید. گاهی ممکن است بعضی از مواد غذایی تاثیر منفی بر دستگاه گوارش نوزاد بگذارد. برای اینکه متوجه شوید کدام یک از مواد غذایی نوزادتان را اذیت کرده است، می‌توانید تغذیه روزانه‌تان را داخل یک دفترچه یادداشت بنویسید. برای شروع بهتر است تا مصرف لبنیات را از وعده غذایی‌تان حذف کنید و تاثیر آن را ببینید.

  • طرز تهیه شیرخشک: اگر پس از اضافه کردن پودر شیرخشک به آب، آن را تکان می‌دهید، بهتر است تا دیگر این کار را انجام ندهید تا به آروغ زدن نوزاد کمک شود. برای تهیه شیرخشک می‌توانید سرشیشه را بچرخانید تا پودر و آب به خوبی با یکدیگر مخلوط شوند.

  • انتخاب سرشیشه مناسب: بعضی از شیشه‌ شیرهای موجود در بازار، ضد نفخ هستند. به همین علت تا حد زیادی از ورود هوا به داخل معده نوزاد، جلوگیری می‌کنند. استفاده از این شیشه‌ شیرها نیز به آروغ زدن نوزاد کمک می‌کند و همچنین از ورود هوای زیاد به معده نوزاد جلوگیری می‌کند.



به طور کلی شما باید با روش‌های مختلف آروغ نوزادتان را پس از هر بار تغذیه با شیرخشک یا شیر مادر بگیرید. این کار باعث می‌شود تا نوزاد شما به مشکلاتی نظیر نفخ، کولیک نوزادان و... مبتلا نشود. آروغ زدن نوزاد اهمیت بسیار زیادی دارد. شما می‌توانید با روش‌های مختلف نوزادتان را برای آروغ زدن تحریک کنید. در صورتی که نوزاد شما به سختی آروغ می‌زند، باید در تغذیه‌تان یا نوع شیشه شیر نوزادتان یک سری اصلاحات انجام دهید. در نهایت شما مامان عزیز باید به خاطر داشته باشید که با یک روش مناسب باید آروغ نوزادتان را بگیرید تا او به مشکلات گوارشی مبتلا نشود.

 

 

منبع:mamanatural

نظرات
نوشتن نظر بستن فرم نظر
تنها کاربرانی که ثبت‌نام کرده‌اند می‌توانند نظرات خود را وارد نمایند.
Close